Ring til os +86-15192680619
Email os info@qdboss.cn

2020.1 Indien forretningsrejse

2021-02-04

I januar 2020 betaler Mr. Kason og Mr. Young, leder af QDBOSS Overseas Department, en ny forretningsrejse til Indien, herunder nogle større byer som Mumbai, Kolkata og etc.
Denne gang arrangerer de nogle forretningsaftaler med kunder relateret til biograf, arkitektur, akustik for at promovere vores højkvalitets akustikpaneler, herunder akustikpaneler af polyesterfiber, akustikloft af glasfiber, akustikpaneler i stof, vægtæppe osv. Indien er et voksende marked med stort potentiale. Dette er QDBOSS' første forretningsbesøg Mange kunder er meget interesserede i at agere for QDBOSS-produkter, og nogle kunder planlægger at afgive ordrer ved det første møde. Prisen og kvaliteten af ​​produkterne er meget attraktive.

Dette vil være en meget god begyndelse for vores forretningsstrategi i Indien. Da vi var i Mumbai, var en afrikansk kunde tilfældigvis på ferie i Mumbai. Kason og Young mødtes med kunden for at have en behagelig udveksling om aftenen. Samtidig fastslog de endelig de første samarbejdsprojekter i Kenya.

Denne tur til Indien var meget givende. Vi kan overbevise om, at QDBOSS kan opnå en række resultater på bygge- og anlægsmarkedet. Til sidst vil vi gerne takke alle de venner, vi mødte på denne forretningsrejse!
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy